Werken bij Webcare Today

Wij geloven in mensen en niet in functies

  • Wij zoeken mensen die creatief, gedreven en slim zijn. De doorzetters en de eigenwijzen. We bouwen aan een divers team dat het beste in elkaar naar boven haalt.
  • Wij geloven in Conversational Marketing. Daarom gaan we graag het gesprek met je aan!
  • We werken niet met uitgebreide functieomschrijvingen, vereisten en taakomschrijvingen. Wat we wel zoeken is het gesprek met jou, om samen te kijken of ons bedrijf bij jou past en andersom.
  • We werken graag met jong talent dat open staat om te leren. Vandaar dat er meestal veel functies voor starters open staan. We leren liever vaardigheden en kennis aan dan dat nieuwe medewerkers oude patronen moeten afleren.
  • Daarom, bel, mail of kom gewoon langs voor een kop koffie. Cornelis (directeur) maakt altijd tijd vrij om potentiële medewerkers te leren kennen. Daarnaast zal je ook altijd een gezellig en goed gesprek met hem hebben!
Webcare Live Chat

Chatoperator Lelystad

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Stop dan nu maar met zoeken! Wij zoeken namelijk commerciële toppers en service gerichte chat agents. Houd jij van aanpakken, ben je klantvriendelijk en neem je initiatieven om een beter resultaat te bereiken?

Webcare Today Vacatures Operators

Sales- en accountmanager

Wij zoeken verkopers die echt snappen wat consultative selling inhoud. Geen product verkopen maar onze potentiele klanten opleiden en helpen in het landschap van Conversational marketing. Gelijkwaardig met ondernemers en marketing managers kunnen praten over hun business in het veranderende marketing landschap en samen tot maatwerk oplossingen komen.

Vacatures Webcare Today

Customer Succes manager

Conversational Marketing diensten zijn niet geschikt voor one-off verkoop. Samen met onze klanten ontwikkelen wij doorlopend nieuwe oplossingen voor de conversational marketing startegie van onze klanten. Ben jij de man of vrouw die hierin ons en onze klanten kan helpen? Reageer dan op deze functie.

Vacatures Webcare Today

Conversational writer

Binnen het domein van Conversational Marketing is “conversational writing” essentieel voor de klant beleveing waar het geautomatiseerde gesprekken of engagement betreft. Weet jij hoe je de optimale beleving bij de klanten van onze klanten kan bereiken? Ben jij een taal wonder in Nederalnds en Engels?

Vacatures Webcare Today

Chatbot developer

Is het bouwen van een Chat Bot voor jou gesneden koek? Wil je verder ontwikkelen naar expert niveau en naast transactionele bots je ook verdiepen in AI oplossingen? Wij zoeken techneuten die ruime ervaring hebben met Chatbots en meer willen dan enkel de huidige basis oplossingen.

Vacatures Webcare Today

Systeem- en applicatie beheerder

Ben je stres bestendig? Houd je van escalaties ook ’s nachts en in het weekend? Geeft real time problemen oplossen jou een kick? Dan hebben wij de geschikte baan voor je. Kennis van zowel website hosting solutions op verschillende platformen als ook kennis op het gebied van conversational solutions zijn essentieel.

Vacatures Webcare Today

Proces- en administratieve organisatie deskundige

Communicatie processen zijn en proces soort op zich. Anders dan in logistieke en administratieve proces automatisering staat bij communicatie processen komen de afwijkende situaties en oplossingen veel prominenter naar voren. Ook de menselijke, psychologische en communicatieve aspecten zijn belangrijk. Iets voor jou?

Vacatures Livechat

Front-end developer / designer

Wij zoeken all round designers die naast een goed gevoel voor huisstijl en kwalitatief design ook kennis hebben over UX en UI. De wow factor, in één klap de klant verleiden tot actie over te gaan. Als dat je hart doet stromen, dan zoeken wij jou.

Vacatures Livechat

OMNI Marketing Traineeship

Afgestudeerde HBO starters met online marketing opleiding en/of affiniteit kunnen rekenen op een goed start salaris en groei mogelijkheden bij Webcare Today. In enkele jaren van afgestudeerd naar ervaren online marketeer?

Vacatures Livechat

Sales traineeships

Ons verkoop- en ons customer succes team hebben ruimte voor jonge starters op Universitair niveau. Heb jij je Uni Master behaald en zoek je een baan waarin persoonlijke ontwikkeling centraal kan staan? Dan zoeken wij jou. De opleiding richting is minder relevant. Je ambitie en bij voorkeur interesse in de online wereld des te meer.